Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ.

                                           ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ενα μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές ο κ. Μερτύρης κυκλοφόρησε έντυπο μέσα απο το οποίο εκφράζει τις θέσεις του για μείζονα θέματα του Δήμου.
                             



Διάβασα με προσοχή το φυλλάδιο που εξέδωσε ο συνδυασμός του κ. Μερτύρη μέσα απο το οποίο εξαγγέλει τον σχεδιασμό του για σημαντικά θέματα που αφορούν τον Δήμο.Δεν αναφέρει πουθενά συγκεκριμένες προτάσεις,εφαρμόσιμες και επιστημονικά εμπεριστατωμένες.Συγκεκριμένα;
α.Είναι αναληθείς οι ισχυρισμοί του κ. Μερτύρη  στις εξαγγελίες του που αφορούν την προώθηση των σχεδίων πόλεως.Επι των ημερών της σημερινής διοίκησης μπήκε  τάξη στη οργάνωση των τεχνικών υπηρεσιών έγιναν καθημερινά ενέργειες προς τις αρμόδιες  υπηρεσίες,άνθρωποι με αυταπάρνηση ετρεξαν θέματα που λύμναζαν απο τους προκατόχους του κ.Μερτύρη και παρά τις αντιξοότητες εδόθη τέλος στην Κάτω Μπαλάνα ,Καραούζι,Νέα Παλλήνη Αγ.Αθανάσιοκ.τ.λ καθώς και στην Ανθούσα.Στον αόριστο σχεδιασμό του για τα σχέδια πόλεως αναφέρει γενικά και αόριστα οτι θα τροποποιήσει  το Γ.Π.Σ. για όλο τον Δήμο ισχυρισμός που δεν αντέχει να αντιμετωπισθεί απο την απλή λογική καθόσον μια τέτοια προοπτική θα ανέτρεπε την ηδη υπάρχουσα κατάσταση,θα απαιτούσε δεκαετίες και επιστημονικά είναι ανέφικτη .Δηλαδή προσχεδιάζει ο κ.Μερτύρης την ανατροπή των όσων έχουν κερδηθεί μέχρι σήμερα.
β.Γνωρίζει ο κ. Μερτύρης οτι ο μισός Γέρακας έχει αποχέτευση ,και οτι έχουν εξασφαλισθεί 74.000.000 ευρώ απο ευρωπαικά προγράμματα για την κατασκευή του εσωτερικού δικτύου όλου του Δήμου Παλλήνης.Επιλεκτικά δεν θυμάται οτι αφενός ως Δημοτική αρχη έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες για την αποχέτευση,αφετέρου δε οτι η ΕΥΔΑΠ πρέπει να προβει σε μελέτη κατασκευή του κεντρικού αγωγού.Ολες οι υποσχέσεις του κ. Ζούτσου για την αποχετευση  έχουν τηρηθεί.Δεν υπεσχέθη οτι θα υποκαταστήσει την ΕΥΔΑΠ  που προεκλογικά και ανεύθυνα μπορουν να το τάξουν όσοι δεν πρόκειται ποτέ να διαχειρισθούν τόσο δύσκολα θέματα.Ο κ. Μερτύρης θα μπορούσε μόνο να βοηθήσει τόσο στην ολοκλήρωση των σχεδίων όσο και στην επίλυση  της αποχετευσης πιέζοντας την κυβέρνηση με τα κομματικά στελέχη  της Νέας Δημοκρατίας που κατα κόρον έχει στον συνδυασμό του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ και τώρα απόφαση -πίεση για να μπει τέλος στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Εκφράζοντας την αγωνία συμπολιτών μας για τον κίνδυνο της κατοικίας τους από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς