Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Θα λειτουργήσει η όχι το 8 Δημοτικό σχολείο Γέρακα??



Αγωνία Γονέων( ώρα μηδέν)............................
Θα λειτουργήσει η όχι το 8 Δημοτικό σχολείο Γέρακα??


Ένα μήνα περίπου πρίν αρχίσουν τα μαθήματα, στον Γέρακα δεν έχει ακόμη παραδοθεί το( νέο) 3ο δημοτικό σχολείο επί της οδού Μιαούλη.
Αποτέλεσμα αυτής της καθυστέρησης είναι η αγωνία των δασκάλων και γονέων, του αν θα λειτουργήσει το νέο σχολείο αυτή την σχολική χρονιά.
Από την λειτουργία του όμως άμεσα εξαρτάται και η λειτουργία του 8ου Δημοτικού Γέρακα το οποίο εγκαθίσταται στα κτίρια του 3ου δημοτικού Γέρακα (που ήδη μεταφέρεται στο νέο σχολείο).
Ακόμα όμως δεν έχει εξασφαλισθεί ο εξοπλισμός του 8ου Δημοτικού σχολείου καθόσον όλος ο εξοπλισμός αυτού θα μεταφερθεί στο νέο(3ο ) Δημοτικό σχολείο με αποτέλεσμα να υπάρχει ανησυχία όλων των εμπλεκομένων φορέων.
Η λειτουργία του 8ου Δημοτικού είναι αναγκαία λόγω του ότι θα φοιτήσουν εκεί μικρά παιδιά που ενώ είναι κάτοικοι της περιοχής αυτής αναγκάζονται να φοιτούν σε σχολεία που απέχουν μεγάλη απόσταση από την οικία τους με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται τόσο τα ίδια όσο οι γονείς και παππούδες τους.
Επειδή δέχομαι καθημερινά καταγγελίες από γονείς οι οποίοι ευρίσκονται σε αναστάτωση, και δεν έχουν ενημερωθεί προκειμένου να καθορίσουν τον οικογενειακό προγραμματισμό τους και επειδή στερούμαι ενημέρωσης
καλείται ο Δήμαρχος να απαντήσει άμεσα στα εξής ερωτήματα:.
Αν έχει παραδοθεί το νέο 3ο Δημοτικό Γέρακα από την αρμόδια υπηρεσία του ΟΣΚ και αν θα λειτουργήσει στην νέα σχολική χρονιά.
Αν θα λειτουργήσει το 8ο Δημοτικό Γέρακα και αν λειτουργήσει, έχει και πως εξασφαλισθεί ο εξοπλισμός του.
Ευχόμαστε όλοι για το καλό των γονέων και παιδιών να λειτουργήσουν όλα καλά και εμπρόθεσμα.

Διαφορετικά οι ευθύνες θα καταλογισθούν σε όσους αδράνησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ και τώρα απόφαση -πίεση για να μπει τέλος στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Εκφράζοντας την αγωνία συμπολιτών μας για τον κίνδυνο της κατοικίας τους από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς