Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Αποχέτευση: στοίχημα του ενός η πίεση των δημοτών??





Αποχέτευση!!!!!!.
Μαγική λέξη και  μέχρις χθές άπιαστο όνειρο για τους δημότες από την ίδρυση των πόλεων του Δήμου μας.

Αγώνες ,συγκεντρώσεις ,υπομνήματα ,των κατοίκων  των συλλόγων της περιοχής,  των δημοτικών αρχών  και δημοτικών παρατάξεων για την υλοποιησή της πάνω από 20 χρόνια. 
Εμπόδια από πολλούς, αρνητικές αποφάσεις από το ΣτΕ ,επιβολή προστίμων απο την ΕΕ, οικονομική αφαίμαξη των δημοτών, μόλυνση του περιβάλλοντος,έλλειψη πολιτικής βούλησης,εξαρτημένης από συμφέροντα και ιδίως η  μη χρηματοδότηση του έργου από την πολιτεία.
Επιτέλους το όνειρο γίνεται πραγματικότητα έστω και αν περάσουν αρκετά ακόμα χρόνια για την ολοκλήρωση του έργου.
Η επιτυχία ανήκει  κατά κύριο λόγο στην μακροχρόνια πίεση των πολιτών όλης της Ανατολικής Αττικής, στις απαιτήσεις των καιρών  στις επιταγές και χρηματοδοτήσεις της ΕΕ καθώς και στην πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα της κυβέρνησης.
Οι θριαμβολογίες δημοτικών αρχόντων οτι πέτυχαν μετά 20 χρόνια τα προσωπικά τους στοιχήματα, οτι θα σκάβουν την αποχέτευση και θα πάρουν τις εκλογές, οτι θα λιώσουν τους άλλους ,παραπέμπουν σε αλλαζονικές και αυταρχικές  συμπεριφορές με τελικό αποτέλεσμα  τον αυτοευτελισμό τους.
Αν το έργο γινόταν μόνο στον Δήμο μας χωρίς  σε αυτό να έχει ενταχθεί όλη η Ανατολική Αττική τότε θα μπορούσαν να πανηγυρίζουν ως προσωπική τους επιτυχία.
Τώρα οφείλουν να απολογηθούν επειδή  το προσωπικό στοίχημα του <<ενός>>  και οι λανθασμένες επιλογές του καθυστέρησαν χρονικά το έργο.
Οι όμοροι Δήμοι  Κορωπί -Παιανία αν και ξεκίνησαν μετά από εμάς εν τούτοις έχουν έτοιμο το εσωτερικό δίκτυο χωρίς τυμπανοκρουσίες και αλλαζονικές συμπεριφορές.
Απο εμάς ο κόσμος περιμένει γρήγορο αποτέλεσμα του έργου χρονική συνέπεια ολοκληρωσής του και όχι  πολιτική εκμετάλλευση για ίδιο όφελος........


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ και τώρα απόφαση -πίεση για να μπει τέλος στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Εκφράζοντας την αγωνία συμπολιτών μας για τον κίνδυνο της κατοικίας τους από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς