Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Τέλος στο πολιτικό SUPER MARKET του Δήμου;;


Ποιός λέει αλήθεια ;ποιός ψέμματα;

Σε πρόσφατη ανάρτηση του “Kirkinews”(13/1) καθώς και στα μέσα  κοινωνικής δικτύωσης ο Γιάννης Σμέρος, Περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Γ. Σγουρού μεταξύ άλλων καταγγέλλει τα εξής:
<< ........οφείλω να εκφράσω τον προβληματισμό μου για το γεγονός, ότι και για το 2018, η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής συνεχίζει να υπογράφει σωρηδόν προγραμματικές συμβάσεις, οι οποίες ήδη έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις οικονομικές δυνατότητες της. Ακόμα και εάν χρησιμοποιήσει το αποθεματικό, που άφησε η προηγούμενη Διοίκηση της Περιφέρειας. Κάτι που δεν επιτρέπει σε κανέναν, συνεπή και υπεύθυνο αυτοδιοικητικό παράγοντα, να ξεχωρίσει ποια έργα θα υλοποιήσει και ποια όχι. Έχοντας υπόψη την συχνότητα αθέτησης υποσχέσεων της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας, η παραπάνω κρίση ενισχύεται με πρόσθετα επιχειρήματα. Ας ελπίσουμε ότι το έργο αυτό, όπως και όλα εκείνα που πρόσφατα εγκρίθηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο, δεν θα περιλαμβάνεται σε μακρά λίστα έργων, που σε ένα χρόνο από τώρα, θα προκαλούν τον πολίτη να αναρωτιέται αν η Περιφέρεια τον «κορόιδεψε». Ούτε, όμως, θα προξενούν «ανησυχίες» και «αγωνίες» τόσο για την αποπληρωμή τους, όσο για τη συνέπεια της Περιφερειακής Αρχής της κα Δούρου, σχετικά με την ορθή διαχείριση των προγραμματικών συμβάσεων για τα έργα αυτά.
'Όλοι περιμένουμε και τους επόμενους μήνες πως η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, για ευνόητους λόγους, θα συνεχίσει να εισηγείται στο Περιφερειακό Συμβούλιο την ένταξη και νέων έργων με την σύναψη προγραμματικών συμβάσεων, χωρίς να μας ενημερώνει ουσιαστικά από ποια έσοδα θα αποπληρωθούν τα αντίστοιχα έργα…...>>
Ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Παλλήνης, ανησυχώ για την βασιμότητα των καταγγελιών του   και  για την σκληρή κριτική που ασκεί στην Περιφερειάρχη κ. Δούρου.
Αν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, αφενός μεν θα έχουν συνέπειες για τον Δήμο μας ( δεν θα γίνουν δηλ. τα εξαγγελθέντα έργα), αφετέρου δε, αρνητικό πολιτικό αντίκτυπο για τον αδελφό του Κωστή Σμέρο, που ως Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Παλλήνης, στηρίζει και προπαγανδίζει ανεπιφύλακτα μαζί με τον κ. Ζούτσο τις χρηματοδοτήσεις της κ. Δούρου, διατυμπανίζοντας  στους δημότες μας, τις αντίστοιχες προγραμματικές συμβάσεις με τον Δήμο μας.
Φαίνεται, ότι στην ίδια πολιτική οικογένεια , υπάρχει αυτοδιοικητική διάσταση αντιθέτων θέσεων και σύγκρουση πολιτικών επιλογών.
Δηλαδή, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Σμέρος, καταγγέλει την Περιφερειάρχη ως αναξιόπιστη, ενώ ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Παλλήνης Κωστής Σμέρος, διατυμπανίζει και στηρίζει τις επιτυχίες της παράταξης Ζούτσου ,τις οφειλόμενες στην Περιφέρεια.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ;
α) Τα εξαγγελθέντα έργα στον Δήμο με την χρηματοδότηση της  Περιφέρειας  είναι χωρίς αντίκρισμα και στον αέρα;
β)  Οι προβληματισμοί του Γιάννη Σμέρου είναι βάσιμοι η ένα αντιπολιτευτικό τέχνασμα για την δημοτικότητα και μόνο;
γ)   Ποιος λέει αλήθεια, ο Δήμαρχος  η ο Γιάννης Σμέρος;
Εδώ πρέπει να λάβει  ξεκάθαρη θέση ο Δήμαρχος, αν έχει τα κότσια και δεν φοβάται την σύγκρουση  με.... Δούρου η Γιάννη Σμέρο ;
Τα εύλογα  αυτά ερωτήματα, πρέπει να απαντηθούν  με ευθύτητα και όχι με υπεκφυγές τόσο από τον Δήμαρχο, όσο  και από τον Κωστή Σμέρο   γιατί δυστυχώς δεν μπορούν να έχουν δίκιο και οι δύο πλευρές καθόσον η μία εκ των δύο ψεύδεται.
Αν δεν δοθούν απαντήσεις, το παιχνίδι είναι φτηνά στημένο και το δίχτυ ριγμένο για όλα τα μαριδάκια (ψηφαλάκια)!!!!!.
Πέρα όμως από κάθε πολιτική σκοπιμότητα, άμεσα  το πολιτικό- ιδεολογικό  SUPER MARKET που έχει στηθεί  και πουλάει απ΄ όλα, πρέπει να  πάρει τέλος!!!
.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ και τώρα απόφαση -πίεση για να μπει τέλος στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Εκφράζοντας την αγωνία συμπολιτών μας για τον κίνδυνο της κατοικίας τους από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς