Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Το κακό τρίτωσε στον Δήμο??Η δυαρχία τι απαντά???



Και πάλι η δικαιοσύνη πρό των <<θυρών του Δήμου>>;
Mε  έκπληξη  αλλά και με ανησυχία μελέτησα τις  αναρτήσεις  του έγκυρου μπλογκ  NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ(το οποίο και συγχαίρω για τις πάντα έγκυρες αποκαλύψεις του),  που αναφέρονται σέ πόρισμα ορκωτού λογιστή  σχετικά με την Οικονομική Διαχείρηση του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Μέριμνας του Δήμου Παλλήνης (παιδικών σταθμών )  για τις χρήσεις έτών 2012,2013 2014.

Βλέπε ανάρτηση(http://newspallinis.blogspot.gr/2017/08/blog-post_52.html#more)

Στο  ως άνω  πόρισμα (το οποίο έχει  κοινοποιηθεί  σε όλες τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές και την Εισαγγελία Αθηνών ) , αναλυτικά και εμπεριστατωμένα  αναφέρονται και αιτιολογούνται  ως παράτυπες όσο και ως ποινικά κολάσιμες,  ενέργειες των  αρμοδίων οργάνων Δημάρχου ,Δημαρχιακής  Επιτροπής  υπευθύνου ταμειακής υπηρεσίας , ελεγκτή, και Προέδρων του Νομικού προσώπου.

Στο μακροσκελές πόρισμα  αναφέρονται πλήθος  αξιοποίνων πράξεων, που αν αξιολογηθούν ως  παράνομες  και από τις αρμόδιες αρχές θα επιφέρουν βαρύτατες  ποινές σε όσους εμπλέκονται σε αυτές.

Η  αναφερομένη  έκθεση η οποία  αποτελεί πλέον δημόσιο έγγραφο  και αφορά τον Δήμο Παλλήνης  πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ όψιν όλων, ( αλήθεια γιατί οι εμπλεκόμενοι δεν έχουν μέχρι σήμερα αντιδράσει?? ).  

Ιδιαίτερα το πρόβλημα αφορά τους συμβούλους της πλειοψηφίας καθόσον εμπλεκόμαστε στην υπόθεση αυτή  ψηφίζοντας και εγκρίνοντας  τις άνω  χρήσεις με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με καλή πίστη, έχοντας εμπιστοσύνη στις εισηγήσεις των αρμοδίων!!!!!!!

Η ευθύνη μας (ανεξάρτητα δόλου) σε περίπτωση  που το άνω πόρισμα  κριθεί βάσιμο  και αν ασκηθούν διώξεις και καταλογισμοί στην περιουσία του καθενός, είναι ενιαία  με όσους  είτε από δόλο είτε από αμέλεια   συνέταξαν αυτές τις οικονομικές καταστάσεις που ελέγχονται ως παράνομες.

Εχοντας  ως προηγούμενο δεδομένο,  το σκάνδαλο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής και την υπεξαίρεση  στην ταμειακή υπηρεσία που προήλθαν από έλλειψη ελέγχου των αρμοδίων και για τα οποία  έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις, οφείλουμε άμεσα να ενημερωθούμε ως δημοτικό  συμβούλιο επί των αναφερομένων  στο πόρισμα παρανόμων πράξεων, από τους αρμοδίους του Δήμου, με σκοπό, αν υπάρχουν ευθύνες ορισμένων, να τις αναλάβουν ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου και να απαλλάξουν όσους απο εμάς δεν εμπλεκόμαστε ουσιαστικά στην διαχείρηση του νομικού προσώπου.

Καλείται ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να συγκαλέσει άμεσα έκτακτο Συμβούλιο για ενημέρωση μας  και σε περίπτωση αρνησεώς του (το πιθανότερο!!!!  )
καλείται η σύγκλισή του να γίνει με πρωτοβουλία των συμβούλων της μειοψηφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ και τώρα απόφαση -πίεση για να μπει τέλος στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Εκφράζοντας την αγωνία συμπολιτών μας για τον κίνδυνο της κατοικίας τους από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς