Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Αρτον και θεάματα!!! χωρίς άρτον όμως...Αλλη μια θεατρική παράσταση...... στο Πολιτιστικό.


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα η  ημερίδα «Σπουδάζω σωστά – Αξιοποιώ το χρόνο μου».

Εισηγητής και επιστημονικός υπεύθυνος ήταν ο Καθηγητής Τ.Ε.Ι Στερεάς -Ελλάδας Ανδρέας Βασιλόπουλος που εδίδαξε στους πρωτοετείς φοιτητές του Δήμου  μεθόδους για να διαβάζουν  να διαχειρίζονται το χρόνο τους, να κάνουν σωστές εργασίες, να επιλέγουν μαθήματα, αλλά και να χτίζουν ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό για την αγορά εργασίας.
Κλείνοντας την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Θανάσης Ζούτσος δήλωσε: «Βοηθάμε τους φοιτητές του Δήμου μας να μη χάσουν χρόνο στην διάρκεια των σπουδών τους και να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας. Η ημερίδα αυτή, με την βοήθεια του κ. Βασιλόπουλου, θα επιδιώξουμε να γίνει θεσμός για το Δήμο Παλλήνης και κάθε χρόνο να δυναμώνει.»
                                             
                                            ΣΧΟΛΙΟ

Ομορφη βραδιά.Χαμόγελα,φωτογραφίες,παλαμάκια!!.Ενστάσεις πολλές ως προς το αποτέλεσμα.
Επι της ουσίας όμως κ. Δήμαρχε?? 
Τα παιδιά για να περάσουν στις σχολές τους και ξέρουν να διαβάζουν και να μην χάνουν τον χρόνο τους. 
Ως Δημοτική Αρχή λάβαμε μέριμνα για τους απόρους φοιτητές αναλαμβάνοντας το κόστος μιάς βοήθειας όπως κάνει ο κ. Παχατουρίδης στο Περιστέρι?? εκτός απο την ημερίδα αυτή και την χορήγηση μιας συμβολικής πλακέτας?? 
Για ποιά αγορά εργασίας παροτρύνετε τους νέους φοιτητές να γίνουν ανταγωνιστικοί, όταν γνωρίζετε πολύ καλά πόσοι πτυχιούχοι σας ζητούν καθημερινά εργασία στα SUPER MARKET της περιοχής μας και όταν χιλιάδες νέοι επιστήμονες φεύγουν στο εξωτερικό λόγω της άθλιας οικονομικής κατάστασης πρός εύρεση εργασίας??
Μέ ενοχλεί η εξαγγελία σας οτι η ημερίδα αυτή θα γίνει θεσμός. 
Αν οι επιστημονικές συμβουλές!!!!δηλ. το πώς θα διαβάζουν καλύτερα, γίνουν θεσμός στον Δήμο χωρίς όμως κανένα οικονομικό αντίκρυσμα σε απόρους φοιτητές, τότε όσοι συμμετέχουν σε αυτό το παχνίδι κοροιδεύουν τα παιδιά και επιδιώκουν την προσωπική τους διαφήμιση.
Εγώ αρνούμαι να εμπλακώ σε μιά τέτοια καθαρά θεατρική παράσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ και τώρα απόφαση -πίεση για να μπει τέλος στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Εκφράζοντας την αγωνία συμπολιτών μας για τον κίνδυνο της κατοικίας τους από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς